Over mij

Ik ben Angelika Verstegen, geboren in Gennep en woon sinds 2002 in de gemeente Oss. De afgelopen 20 jaren heb ik als administratief adviseur particuliere en zakelijke schadeverzekeringen mijn vakkennis en werkervaring bij onafhankelijke assurantiekantoren mogen inzetten. Het werd tijd voor een nieuwe stap.

Mijn kracht

Door mijn functie als administratief medewerkster particuliere en zakelijke schadeverzekeringen viel mij op dat er veel onvrede heerst onder de verzekeringsnemer, zijn product en vaak ook naar de assurantietussenpersoon of de verzekeringsmaatschappijen. Er kunnen heel veel factoren worden genoemd waardoor deze onvrede is ontstaan, maar ik zie liever een oplossing.

Ik verkoop geen product. Ik begeleid om weer inzicht te krijgen in uw verzekeringsproducten. Ik begeleid u bij een schadeclaim.

De reden waarom ik ervoor gekozen heb om als zelfstandig onafhankelijke adviseur particuliere en zakelijke schadeverzekeringen mijn kennis in te zetten voor de verzekerde zodat deze weer inzicht krijgt in zijn verzekeringsproducten. De assurantietussenpersoon te ondersteunen om aan zijn zorgplicht te kunnen voldoen.

Mijn passie

Mijn motivatie om als zelfstandig consultant schadeverzekeringen te starten is ontstaan doordat ik een andere invulling wil geven aan de dienstverlening betreffende de schadeverzekeringen. Ik ben graag de schakel tussen de verzekeringsnemer en zijn assurantietussenpersoon. Ik wil dat verzekeringsnemers weer vertrouwen krijgen en zich weer tevreden voelen over hun verzekeringsproducten.

Er is steeds minder aandacht voor persoonlijk contact, onvrede over het verzekeringsproduct of de tijd die een assurantietussenpersoon aan zijn klanten kan besteden. Populair is om steeds vaker verzekeringen af te sluiten via internet, maar hier zijn voorwaarden, dekkingen en hoe en wat bij schade ook niet altijd duidelijk en overzichtelijk.

Met mijn gedrevenheid en creatieve inzet, zal er weer vertrouwen ontstaan in verzekeringsproducten en zo ook het onderlinge vertrouwen van klant naar tussenpersoon zal weer herstellen.